alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Ljusdal Gävleborg Sverige

HP 22" skärm widescreen i nyskick

  • HP 22
  • HP 22
Beskrivning

Har används som skärm till en server, så den är bara uppstartad någon timme för installeringar, annars har den stått avstängd, superbra skärpa, helt i nyskick, levereras i originallåda. Nypris kring 3000kr, säljs nu för 2500 tex hos dustin. Säljs pga av att vi inte kör server längre utan moln.

Produktinformation
Den stora 22-tums bredbilds-LCD-skärmen HP L2208w erbjuder användarkomfort och den prestanda som krävs i en elegant extra stor 22-tums bredbildsskärm som är utformad för dem som uppskattar bredbildsformat oavsett var de arbetar.

Få en klar och tydlig bild med hög upplösning av både grafik och text med ett kontrastförhållande på 1000:1, skarp upplösning på upp till 1 680 x 1 050 och snabb svarstid på 5 ms.

Ordna bekväm visning för flera användare med breda bildvinklar på 160 grader och justerbara inställningar för lutning.

Skydda skärmen mot bildretention och sänk energikostnaderna med HP Display LiteSaver, som gör att du kan förinställa ett schema för sömnläge. Justera bildskärmsinställningarna och avskräck tjuvar via den anslutna PC:n med HP Display Assistant.

Anpassa bildskärmen med ett brett urval av ikonbaserade reglage på skärmen (OSD).

Placera skärmen så att du kan arbeta bekvämt - på skrivbordet - eller med hjälp av tillvalet HP snabbkoppling - på väggen.

Den här bildskärmen uppfyller de stränga kraven i världsomspännande miljöregelstandarder, är ENERGY STAR®-kvalificerad och har erhållit silverklassificering via EPEAT (Electronic Products Environmental Assessment Tool).

Finns i centrala Los.
1 000 kr23 mars

Ljusdaltorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information