Sökområde Ljusdal Gävleborg Sverige

Massage Ljusdal

Välkommen till Stina Andersas - din lokala massör i Ljusdal. Unna dig en skön stund. Svensk Klassisk massage

Massage i Ljusdal | Stina Andersas

Välkommen till Stina Andersas

Unna dig en skön stund.


Tjänster:
Svensk Klassisk massage

Njut av den svenska Klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.

Mineral och vitaminanalys:
Provtagning och samtal

Alla behöver vi en väl fungerande kropp för att orka med en hektisk vardag.

Att inte vara riktigt sjuk, men inte heller känna sig fullt frisk. Att inte fungera på alla "cylindrar", det är vardag för många idag. Vi lever med såväl psykisk som fysisk stress. Det är svårt att täcka vårt dagliga behov av alla livsviktiga näringsämnen. Vi rör på oss allt mindre och vi påverkas av miljön. Förutom det har vi även ärftliga faktorer att tänka på. Orsakerna till en obalans i kroppen kan således vara många.

Balans på cellnivå
På mitten av 1970-talet påbörjades samarbetet med forskare och biokemister på Bayers laboratorium i Stuttgart, Tyskland. Genom blodstatus av mineraler och vitaminer ges en tillförlitlig bild av hur den egna omsättningen ser ut. Analyserna utförs i helblod (blodceller ingår) vilket gör att testvärden är stabila och inte växlar med dagsformen.

Du är välkommen att boka en tid för provtagning. Ett venprov tas (4 timmars fasta, du får dricka vatten, the och kaffe under de timmarna). Du får fylla i ett formulär om din hälsa och vi har ett kort samtal om din situation.

Vi bokar också tid för genomgång av provsvar som kommer efter cirka 2-3 veckor. Proverna skickas till Tyskland eller USA för analys. Vi går igenom resultaten och diskuterar hur kroppen kan byggas upp och stärkas utifrån provsvaren.

För vilka är dessa analyser?

Alla kan göra en analys i förebyggande syfte.

För dej som vill hjälpa kroppen till ökad balans.

För dej som vet med dej att du misskött din kropp under längre tid och vill bryta trenden och investera i dej själv.

För dej som tränar mycket är en mineralanalys en god idé för ökad prestation.


Tel: 070-5392616

Östra flygeln Stenegård
820 40 Järvsö

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information